رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور گفت: در راستای تشویقهای مالیاتی اصناف و کسبه، تقسیط بلندمدتتر برای افرادی که از تبصره ماده ۱۰۰ استفاده میکنند درنظر گرفته شده است.
سید محمدهادی سبحانیان، رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور با بیان اینکه در راستای خدمت رسانی به اصناف و کسبه و بازاریان در سال گذشته نسبت به سالهای قبل ۱۰ برابر میزهای خدمت ما افزایش یافته است، گفت: هدف اصلی ما در استفاده از ظرفیت تبصره ماده ۱۰۰ انجام تکالیف و ایجاد تحول در وصول مالیات از اصناف بوده که تمام سعی خود را انجام دادهایم تا عدالت مالیاتی در بین اصناف برقرار شود و به سادگی و سهولت و سرعت تکالیف مربوط به اخذ مالیات صورت گیرد.
وی افزود: با توجه به این رویکرد، موفق شدیم احکام خوبی نسبت به گسترش ظرفیت تبصره ۱۰۰ اخذ کنیم به طوری که سقف فروش در تبصره ماده ۱۰۰ را تا سقف ۱۸ میلیارد تومان رساندیم، یعنی بیش از ۳ برابر نسبت به سال گذشته افزایش پیدا کرده است.
بر اساس اعلام سازمان امور مالیاتی، سبحانیان بیان کرد: در راستای توسعه مشوقها، تقسیطهای بلندمدت برای کسبه و فعالان اقتصادی که از تبصره ماده ۱۰۰ استفاده میکنند، در نظر گرفته شده که این از موضوعات اصلی مطرح شده در جلسه با اصناف بوده و مقرر شده بخشنامههای تبصره ماده ۱۰۰ با نظر و مشارکت اصناف ارائه شود.
معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: با توجه رویکردهای جدید مالیات ستانی به سمت سیستمی شدن مالیات در حرکت هستیم و در مراحل دادرسی رئیس سازمان امور مالیاتی گفت: مشاغلی که فروش کالای آنها کمتر از ۳۰ میلیارد تومان است، ملزم به ارائه دفاتر و ترازنامه نیستند.
افزایش دو برابری نصاب گروه بندی صاحبان مشاغل
رئیس سازمان امور مالیاتی کشور همچنین در خصوص ارائه دفاتر و ترازنامه برخی مشاغل بیان کرد: مشاغلی که فروش کالای آنها کمتر از ۳۰ میلیارد تومان است، ملزم به ارائه دفاتر و ترازنامه نیستند.
سبحانیان در یکی از شبکه های اجتماعی با انتشار اصلاحیه ماده (۲) آیین نامه اجرایی موضوع ماده ۹۵ قانون مالیات های مستقیم، از افزایش دو برابری نصاب گروه بندی صاحبان مشاغل خبر داد.
وی، تصویر نامه اصلاحیه ماده (۲) آیین نامه اجرایی موضوع ماده ۹۵ قانون مالیات های مستقیم را منتشر کرد و نوشت: خبر خوب ۳۸ ام، با پیشنهاد سازمان مالیاتی کشور و موافقت وزیر اقتصاد و دارایی، نصاب گروه بندی صاحبان مشاغل به دو برابر افزایش یافت.
بنابراین اصناف و مشاغلی که فروش کالا در دو سال قبل آن ها کمتر از ۳۰ میلیارد تومان باشد، ملزم به نگهداری دفاتر و ارائه ترازنامه و صورت سود و زیان نیستند.
اخبار حسابداری،سید ایمان نامنی،نامنی،مطالب جدید حسابداری،حسابداری،تازه های حسابداری،سایت حسابداری،بهترین سایت حسابداری،موضوعات جدید حسابداری،آموزش حسابداری،وب سایت حسابداری